Blue Flower

Informatie coronavirus
Wij respecteren de preventieve maatregelen bij ontvangst en tijdens het contact met onze gasten. 
In de gastenkamer hebben wij een waterkoker, thee, koffie en bronwater tot uw beschikking gesteld. Het ontbijt wordt op de afgesproken tijd bij de kamer geserveerd in een mand. Hierin vindt u alles wat u nodig heeft: borden, bestek, een tafellaken en huisgemaakte, locale en biologische producten. U kunt naar eigen wens het ontbijt in de gastenkamer gebruiken of op het bijbehorende terras. 

Na vertrek van de gasten wordt de gastenkamer in zijn geheel schoongemaakt en gedesinfecteerd. Tussen twee opeenvolgende reserveringen blokkeren wij een dag voor het desinfecteren en het luchten van de kamer.

De kamer
De gastenkamer van La Canotte is een twee-persoons kamer voorzien van een bed (140 cm) en een badkamer met douche en toilet. 

Gasten kunnen gebruik maken van een eigen terras en genieten van het uitzicht op de basiliek van Vézelay en de heuvels van het natuurgebied De Morvan. De kamer heeft een vrije en zelfstandige opgang op het zuiden. Parkeren kan op eigen terrein.

De prijs voor een overnachting is € 60,- inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Reserveren is mogelijk vanaf 2 nachten.

Reserveren of meer informatie opvragen kan telefonisch via +31.386.33.50.04 of via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.